آرزوی پرواز | ||
هارد دیسک یک فضا برای ذخیره سازی اطلاعات شما در آن می باشد که کامپیوترها و لپ تاپ ها نیز دارا هستند. اگر هارد شما دیگر کار نمی کند و یا می خواهید یک هارد با فضای بیشتر روی پی سی خود نصب کنید، و بلد نیستید که چگونه انجام دهید، ما در این مقاله به شما به صورت تصویری آموزش خواهیم داد. بخش 1 از 1: نصب هارد جدید روی پی سی 1برق کامپیوتر را بکشید: بهتر است قبل از هرکاری کامپیوتر را خاموش کنید و آن را از برق بکشید. 2در آوردن قاب های مورد نظر: مطابق شکل زیر قسمتی از کیس خود، که می توان به هارد دسترسی داشت، را بردارید. دقت کنید پشت کیس پیچ وجود دارد که باید اول آنها را باز کنید. ( بهتر است دو طرف قاب را در آورید ) 3هارد قدیمی را درآورید: برای اینکه بفهمید هارد کدام است، به تصویر بالا ( عکس اصلی که با فلش نشان داده شده است ) نگاه اندازید. هنگام بیرون آوردن مطمئن شوید که کابل مادربرد و برق آن را از هارد جدا کرده اید. همچنین به اطراف دقت کنید و ببینید که آیا هارد به کیس پیچ شده است یا خیر. اگر پیچ شده بود، باید آنها را باز کنید. 4هارد جدید خود را از بسته بندی در آورید و مانند تصویر زیر آن را در داخل 5محکم کردن هارد: هنگامی که هارد را جا مورد نظر قرار دادید، دو تا پیچ داربد که 6وصل کردن کابل هارد SATA: هارد های جدید از کابل SATA پشتیبانی می کنند که نازک و شبیه کابل USB می باشند. حالا شما باید از کابل SATA برای وصل کردن هارد به مادربرد استفاده کنید.
7وصل کردن کابل IDE به مادربرد: هاردهایی که جای کابل IDE دارند، نسخه های قدیمی می باشند که دارای پین های بیشتری است. همانند مرحله 6 به مادربرد و هارد وصل کنید. 8وصل کردن کابل برق به هارد: اکثر منابع تغذیه های جدید دارای کانکتور SATA هستند و قدیمی ترها Molex ( 4 پینه ) می باشند. اگر منبع تغذیه شما قدیمی می باشد و هارد ساتا وصل کرده اید باید از مبدل Molex-to-SATA استفاده کنید. 9بستن قاب کیس: بعد از جایگذاری باید قاب های کناری کیس را که باز کرده اید ببندید. دقت کنید که شما حتما باید بعد از تعویض هارد، ویندوز خود را عوض کنید. در این مقاله می توانید چگونگی نصب هارد دوم را یاد بگیرید.
یکی از مشکلات امروز بیشتر کاربران کمبود فضا کامپیوتر آنها می باشد که در آخر محبور به خریدن هاردهای اکسترنال می شوند که نصب به هارد کامیپوتر کمی گران تر است. حالا در این آموزش می خواهیم به صورت تصویری به شما کاربران عزیز یاد دهیم که چگونه یک هارد دیگر کنار هارد خود قرار دهند و آن را به سیستم معرفی کنید. 1بررسی کیس خود: قبل از اینکه کار را شروع کنیم باید یک تحقیق کوچک در کسی خود بکنید و ببیند آیا جایی برای اضافه کردن هارد دوم دارد یا نه. همچنین باید بررسی کنید که چه نوع هاردی باید بخرید.
2بررسی مقدار فضا: ما یرای این موضوع برای شما جا بیفتد، یک عکس دیگه همراه با مقدار فضای خالی آماده کرده ایم که می توانید با دیدن آن قضیه مرحله اول کامل جا بیفتد. 3پیدا کردن نوع کابلی که به مادربرد باید وصل کنید: دو نوع کابل وجود دارد که یکی از آنها IDE نام دارد و نام دیگر آن PATA می باشد که این نوع کابل برای مادبردهای قدیمی می باشد و دیگری SATA می باشد که سرعت بالاتری نسبت به قبلی دارد. حال باید مادربرد خود را بررسی کنید که کدام کابل به آن می خورد و مطابق با آن هارد خود را بخرید. 4خرید هارد جدید: شما می توانید هارد خود را از مغازه های کامپیوتری خریداری کنید. فقط به نوع کابل آن دقت کنید که کدام یک است. 5از بین بردن الکتریسیته ساکن: برای شما هم شاید اتفاق افتاده باشد وقتی که به کامپیوتر خود دست می زنید، برق ضعیفی شما را میگیرد. بهتر است قبل از کار آن را رفع کنید یا کامپیوتر خود را خاموش کنید و سپس کابل آن را جدا کنید. 6قرار دادن هارد در کیس: حال هاردی را که خریدید همانند شکل زیر داخل کیس قرار دهید و سپس آن را با پیچ محکم کنید. 7تنظیم جامپر ( اگر کابل هارد شما IDE است ): شکل زیر دقت کنید. به آن جامپر می گویند که این قابلیت را به شما می دهد دو هارد را با یک کابل به مادربرد وصل کنید. شما دفترچه راهنما هارد جدیدی را که خریده اید نگاه کنید و ببینید تنظیمات "slave" به چه صورت است. شما باید با توجه به پلاستیکی که یکی از پایه های جامپر را پوشانده تنظیم کنید ( در شکل زیر یک قطعه آبی رنگ است ).سپس یک طرف کابل را به هارد و دیگری را به مادربرد بزنید.
8وصل کردن کابل برق: حالا مانند شکل زیر کابل برق را به مادربرد وصل کنید. قاب کیس را ببندید و آن را روشن کنید. 9استفاده از ایزار "Disk Management Tool" برای شناسایی هارد به ویندوز:وارد کنترل پنل شوید و View by را به Classic View یا small icon تغییر دهید. سپس دنبال آیکون Administrative Tools و پس از کلیک روی آن Computer Management و در آخر Disk Management را انتخاب کنید.
10. تبریک می گوییم. شما هم اکنون توانستید با موفقیت هارد دوم را به سیستم معرفی کنید. حالا می توانید آن را پارتیش بندی کنید و فایل های خود را در آن ذخیره کنید.
[ جمعه 94/3/15 ] [ 4:21 عصر ] [ حمیدرضا ]
[ نظرات () ]
|
||
[قالب وبلاگ : سیب تم] [Weblog Themes By : SibTheme.com] |